CHARDONNAY

2018

Сухо вино с лимоненожълт цвят и леки зелени рефлекси. Ароматът е изразен напомнящ пролетни цветя, праскова, кайсия. Вкусът е интензивен и заоблен, долавят се нотки на аспержи, лимон, маслени сладки и билков завършек. Финалът е средно дълъг.

поръчай

CHARDONNAY BARREL AGED

2018

Сухо бяло вино, отлежало във френски дъбови бъчви от 225л. Виното е със сламено-жълт цвят, аромат на кокос, ванила, слама, кайсия, жълта ябълка, кора от лимон. Богато тяло, маслен, лек цитрос във финала, продължителен послевкус. Отлично се комбинира с полу-меки и меки сирена от козе и краве мляко, пилешко и пуешко филе, сьомга, бяла риба, гриловани зеленчуци.

поръчай

ROSE SYRAH

2018

Сухо вино  с бледорозов цвят. Носът е плодов – червени плодове, червена ябълка, цитрус. Небцето е свежо, с минерални нотки на финала.

поръчай

MERLOT & SYRAH

2017

Купажът е с тъмночервен, непрогледен цвят с копринен блясък. Ароматът е чист, силен, хармоничен и продължителен. Лесно се откриват нотки на мармалад от череша и тъмен шоколад. Вкусът е балансиран, чист и силен, с мек дълъг послевкус.

поръчай

MERLOT BARREL AGED

2018

Сухо червено вино отлежавало 8 месеца в дъбови бъчви от 225л. Аромат на зряла червена череша, кокос, канела, шоколад. Вкусът е балансиран, кадифено мек с дълъг послевкус. Комбинация с храни – телешки стек, агнешко печено, с ароматни подправки.

поръчай

SYRAH

2018

Сухо вино с тъмночервен цвят с виолетов отблясък.Аромат на боровинка,сладки черни плодове, подправки и тютюн. Вкусът е комплексен с средно тяло, копринен финал със запомнящ се послевкус.

поръчай

SYRAH BARREL AGED

2018

Сухо червено вино отлежавало 8 месеца в дъбови бъчви от 225л. Виното е с тъмночервен, ароматът е хармоничен, нотки на подправки, тютюн, карамел, кедър, касис.
Силно заоблено тяло с елегантен дълъг финал.
Комбинира се отлично с BBQ телешко и свинско печено, подправено с кимион, черен пипер.

поръчай

MERLOT

2018

Сухо вино с красив рубинен цвят. Свеж нос с нотки на зрели вишни и листа на вишна. Средно тяло с ликьорени и билкови акценти. Среден, сух финал със спомен за дървесина и ликьор.

поръчай

Видове дегустации

3 вида отбрани вина
15 лв. / човек
+ плато антипасти
Заявете
5 вида отбрани вина
20 лв. / човек
+ плато антипасти
Заявете

Дегустациите се извършват с предварителна заявка най-малко един ден след заявяване

Къде можете да ни намерите