Видове масажи

Класически масаж
60 лв.
Известен още като шведски масаж, той е един от най-популярните на Запад. При прилагането му се използват различни видове масла с цел отпускане на мускулното напрежение, тонизиране и релаксиране на тялото. Класическият масаж подобрява кръвообръщението, стимулира имунната система и премахва умората. Класическият масаж може да се прави на цялото тяло или частичен –гръб, врат и рамене.
Лечебен масаж с мед
80 лв.
Този масаж стимулира кожата да усвои всички полезни вещества, съдържащи се в меда. Медотерапията съчетава специфична масажна техника с благотворното действие на меда, като след масажа кожата е свежа и тонизирана. Масажът с мед е изключително ефикасен при ставни проблеми, безсъние, депресии и умора. Апитерапията може да се разглежда и като козметична процедура.
Лечебен масаж с черноморска луга
80 лв.
Прилага се при болки в ставите и мускулите, схващания, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии и др. Високото съдържание на магнезий прави този масаж незаменим при хора, които страдат от мускулни схващания и спазми в следствие на преумора.
Антицелулитен масаж
80 лв.
Този масаж е тип козметична процедура с употреба на ръчно масажиране, което е най-подходящо при наличие на целулит по кожата. Качеството на използваните продукти за масажа също има огромно значение, тъй като тяхната основна задача е да проникнат до мастната клетка и да я „обезвредят”. Използват се техники, които ускоряват притока на кръв в засегнатите зони, което спомага както за изгарянето на мазнините, така и за освобождаването на лимфните натрупвания.
Спортен дълбок масаж
60 лв.
Техниките, които се използват, наблягат върху бавните движения по кожата и дълбокия натиск, така че да се подобри максимално движението на кръвта в тялото, да се подсили кислородната циркулация и да се отпуснат напрегнатите мускули и сухожилия.
Релаксиращ масаж
60 лв.
Масажират се точно определени части от повърхността на тялото, които по каналите на нервната система са свързани с определени органи. Този тип масаж има лечебни, отпускащи и болкоуспокояващи свойства и има положително въздействие при редица болести на всички системи и органи в човешкия организъм.
Ароматни масажи
70 лв.
Имат изключително тонизиращ, подмладяващ и детоксикиращ ефект. Използват се разнообразни етерични масла и средства като кафе (за тонус), шоколад, морска мента (за пречистване на организма от токсични вещества), цитруси, масла от портокал и канела (за подсилване на имунитета).